HUREN VAN JE BUREn

Ontdek het gemak van Peerby Go

Hoe werkt het

Bestel je item

Peerby weet welke buur het item beschikbaar heeft en haalt het op

Ontvang je item thuis

Peerby bezorgt het item supersnel en haalt het op na gebruik

Ervaar de voordelen

Gebruik spullen zonder ze te bezitten

Sluiten
Decoupeerzaag huren

Decoupeerzaag huren

Eerste dag:

€ 10,00

Elke extra dag: + € 3,00
1 dag = 24 uur
Details +

Decouperen kun je leren. Geschikt voor de houtbewerker met een goede oog-hand-coordinatie. Inclusief 1 zaagje.

Aangeboden door:

1613
RobertGert

Tijdelijk is het niet mogelijk om producten te huren op Peerby Go.

Je kan echter wel (een) decoupeerzaag lenen in de buurt via het leenplatform Peerby!

Leen het van je buren

Meer informatie over het huren van een decoupeerzaag

De decoupeerzaag: de veelzijdige klushulp

Een decoupeerzaag is een prachtige zaagmachine voor elke houtbewerker en doe het zelfer. De zaag kan je helpen met vele klussen. Je zaagt er bijvoorbeeld cirkels en figuren mee uit, maar de decoupeerzaag werkt ook heel goed om keramische tegels of een keukenblad door te zagen. Een klus waar iedereen die net verhuist tegenaanloopt is het leggen van de vloer. Met een decoupeerzaag van Peerby Go heb je jouw laminaatplanken gemakkelijk en snel op maat.

Welke soorten decoupeerzagen zijn er?

Het verschil tussen de twee types ligt in de vormgeving van de decoupeerzaag. De T-handgreep heeft een aantal voordelen ten opzichte van de beugelgreep. Zo kan je de machine ondersteboven gebruiken, en hierdoor kun je met zaagbladen waarvan de tanden naar boven staan gericht, het werkstuk splintervrij zagen. Omdat je altijd een voorgaande beweging maakt kan je met de T-handgreep ook nauwkeurig bochten zagen. De T-handzaag heeft wel een groter handvat, waardoor mensen met kleine handen deze minder goed kunnen besturen.

Hoe kies je het juiste zaagblad?

Wanneer je een decoupeerzaag via Peerby Go huurt zitten er zaagjes bij. Maar welke heb je nodig voor jouw klus? Er zijn veel verschillende soorten zaagbladen voor de decoupeerzaag. Let op deze punten wanneer je de decoupeerzaag gaat gebruiken:

T-schacht of U-schacht: welk type zaagblad heb je nodig? Het verschil zit ‘m in de vorm van het zaagblad die in de decoupeerzaag past. Wanneer je de zaagjes gebruikt die worden meegeleverd met de zaag via Peerby Go hoef je hier niet op te letten. Deze passen uiteraard! Heb je zelf zaagjes of heb je een specifieke zaag nodig, let hier dan even op. Zet bij ‘extra informatie’ neer welk type zaagblad jij nodig hebt.

Materiaal: welk materiaal ga je doorzagen? De decoupeerzaag is vooral geschikt voor het zagen van hout, maar andere materialen zagen is ook mogelijk. Afhankelijk van de zaagjes die bij jouw decoupeerzaag zijn geleverd, heb je de keuze uit universele of gespecialiseerde zaagbladen. Check goed of je het juiste zaagje voor jouw klus hebt!

Tanden: heeft je zaag veel of weinig tanden? Wanneer je zaagje meer tanden heeft, is de afwerking fijner. Vooral bij zachte materialen is het fijn om een zaagblad met meer tanden te gebruiken. Harde materialen kun je daarentegen beter zagen met een zaagblad met minder tanden.

Accu of stroom?

Je hebt elektriciteit nodig om met de decoupeerzaag aan de slag te gaan. Je kan stroom krijgen via een accu of met een kabel via het netstroom. Een accumachine is heel handig als je geen stopcontact in de buurt hebt, zoals buiten. Het nadeel is dat een accumachine vaak minder vermogen heeft dan een decoupeerzaag met een snoer.

Laminaat zagen met een decoupeerzaag doe je zo

Hoe werkt het?

Via Peerby plaats je een bestelling bij een huurwinkel in jouw omgeving. Zo heb je toegang tot alle professionele spullen in je buurt!

Meer informatie over Peerby Go

Peerby Go steden

Je kunt met Peerby Go in de volgende steden een decoupeerzaag huren: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort, Arnhem, Delft, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden en Nijmegen.

We breiden binnenkort uit naar andere steden!

Onze locatie

Peerby B.V.
Herengracht 182
1016BR Amsterdam
go@peerby.com

KVK: 53995643

Veelgestelde vragen

Meer weten? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Hulp nodig?

Mail ons op go@peerby.com