HUREN VAN JE BUREn

Ontdek het gemak van Peerby Go

Hoe werkt het

Bestel je item

Peerby weet welke buur het item beschikbaar heeft en haalt het op

Ontvang je item thuis

Peerby bezorgt het item supersnel en haalt het op na gebruik

Ervaar de voordelen

Gebruik spullen zonder ze te bezitten

Sluiten
Hogedrukreiniger huren

Hogedrukreiniger huren

Eerste dag:

€ 22,00

Elke extra dag: + € 3,30
1 dag = 24 uur
Details +

Met deze hogedrukreiniger heb je binnen no-time een mosvrij terras en een schone tuinmeubelen. Geef in de beschrijving aan of je ook een tuinslang nodig hebt. Bezorg- en ophaalservice beschikbaar.

Aangeboden door:

873
LindaGeertruida

Tijdelijk is het niet mogelijk om producten te huren op Peerby Go.

Je kan echter wel (een) hogedrukreiniger lenen in de buurt via het leenplatform Peerby!

Leen het van je buren

Hogedrukreiniger huren bij Peerby Go

Schoonmaken met een hogedrukreiniger!

Wil je het terras van je tuin reinigen? Je tuinmeubelen mosvrij maken? Of misschien je auto of fiets wassen? Een hogedrukreiniger is ideaal voor het klaren van deze klusjes. Maar welke kan je nou het beste huren, en met welke accessoires? Lees hier welke hogedrukreiniger jij nodig hebt voor jouw klus en Peerby Go regelt het voor je!

Hoe werkt een hogedrukreiniger?

Zoals de naam al zegt, kun je met een hogedrukreiniger een voorwerp schoonmaken door middel van water dat onder hoge druk uit het apparaat komt. Het principe is eenvoudig. Water uit de waterleiding wordt naar de hogedrukreiniger geleidt. Een pomp perst vervolgens dit water via een spuitlans door een (verstelbare) opening. De druk waarmee het water uit de hogedrukreiniger spuit is afhankelijk van de pompgrootte en de opening. Dit bepaalt de kracht van de straal.

Een tuinslang met de juiste kraanaansluiting

Om een hogedrukreiniger te gebruiken heb je een tuinslang nodig. Heb je deze niet? Geen nood! Geef het even aan en wij zorgen ervoor dat je deze erbij kan huren. Heb je zelf een tuinslang? Kijk dan even wat de maximale druk is die hij kan verdragen. De druk wordt aangeduidt in bar. De meeste hogedrukreinigers kunnen met een standaard tuinslang koppeling aangesloten worden.

Hoe gebruik ik de hogedrukreiniger?

Stap 1: Zet de hogedrukreiniger in elkaar: draai de lans op de waterslang en zet het juiste sproeistuk op het uiteinde van de lans. Draai nu de waterslang die aan de lans vast zit, op de hogedrukreiniger.
Stap 2: Sluit de hogedrukreiniger aan op de waterleiding door middel van een tuinslang. Draai nu de kraan helemaal open.
Stap 3: Steek de stekker in een stopcontact. Stel zo nodig de druk in op de hogedrukreiniger.
Stap 4: Lekker schoonmaken!
Stap 5: Als je klaar bent, laat dan al het water uit de lans lopen. Haal vervolgens de stukken uit elkaar. Zo kan hij weer opgehaald worden door Peerby Go!

Welke accessoires heb ik nodig?

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar voor hogedrukreinigers. Hier noemen we de meest gebruikte, zodat je de juiste accessoires bij je hogedrukreiniger kunt huren! Mocht je &egrav;&egrav;n van deze accessoires nodig hebben, geef het dan even aan.
Terrasreiniger: Met een terrasreiniger maak je gemakkelijk het terras schoon zonder dat het water overal naartoe spuit.
Vuilfrees: Met de vuilfrees verwijder je hardnekkig vuil. Door de kleine opening wordt al het water met een nog grotere kracht eruit gespoten. Gebruik deze niet voor je fiets of auto, want hij spuit gemakkelijk het lak eraf!
Wasborstel: Met een wasborstel is het wassen van je auto een fluitje van een cent.

Extra tips!

Tip 1: Onderschat de kracht van de hogedrukreiniger niet. Er kunnen de hele tijd deeltjes opvliegen. Let er daarom op dat er geen kinderen in de buurt zijn.
Tip 2: Om diezelfde reden wordt kan je er zelf best vies van worden. Doe daarom oude kleren aan en draag zonodig een veiligheidsbril.
Tip 3: Sommige hogedrukreinigers hebben de mogelijkheid om schoonmaakmiddel met het water te mengen. Dat kan via een aparte tank of een slangetje, wat je in een emmer of bakje moet hangen met reinigingsmiddel.

Hoe werkt het?

Via Peerby plaats je een bestelling bij een huurwinkel in jouw omgeving. Zo heb je toegang tot alle professionele spullen in je buurt!

Meer informatie over Peerby Go

Peerby Go steden

Je kunt met Peerby Go in de volgende steden een hogedrukreiniger huren: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort, Arnhem, Delft, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden en Nijmegen.

We breiden binnenkort uit naar andere steden!

Onze locatie

Peerby B.V.
Herengracht 182
1016BR Amsterdam
go@peerby.com

KVK: 53995643

Veelgestelde vragen

Meer weten? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Hulp nodig?

Mail ons op go@peerby.com