HUREN VAN JE BUREn

Ontdek het gemak van Peerby Go

Hoe werkt het

Bestel je item

Peerby weet welke buur het item beschikbaar heeft en haalt het op

Ontvang je item thuis

Peerby bezorgt het item supersnel en haalt het op na gebruik

Ervaar de voordelen

Gebruik spullen zonder ze te bezitten

Sluiten
Laminaatsnijder huren

Laminaatsnijder huren

Eerste dag:

€ 13,00

Elke extra dag: + € 1,95
1 dag = 24 uur
Details +

Nieuw laminaat? Gebruik deze laminaat snijder voor het betere maatwerk. Huur de laminaat snijder gemakkelijk en snel van je buur. Bezorg- en ophaalservice beschikbaar.

Aangeboden door:

256
LizaRussel

Tijdelijk is het niet mogelijk om producten te huren op Peerby Go.

Je kan echter wel (een) laminaatsnijder lenen in de buurt via het leenplatform Peerby!

Leen het van je buren

Laminaatsnijder huren bij Peerby Go

Laminaatsnijder huren van je buren

Laminaat leggen; we kunnen het niet leuker maken, maar wel makkelijker! Via Peerby Go huur je gemakkelijk een laminaatsnijder van je buren. Dat is handig, want wanneer jouw vloertje ligt hoef je geen laminaatsnijder op te slaan. Ontdek het gemak van Peerby Go en huur een laminaatsnijder van iemand in je buurt. Er is een bezorg- en ophaalservice beschikbaar zodat jij je alleen maar met je nieuwe vloer hoeft bezig te houden!

Een laminaatsnijder of een decoupeerzaag?

Als je zegt dat je een vloer gaat leggen pakt 90% waarschijnlijk zijn decoupeerzaag tevoorschijn. En je kan inderdaad prima met een decoupeerzaag je laminaat passend maken. Het grote voordeel van een laminaatsnijder is alleen dat je het laminaat in één keer snijdt. Dit zorgt er voor dat het veel sneller gaat dan zagen, en het geeft ook minder rotzooi. Daarnaast kan een decoupeerzaag nogal veel herrie maken, waar je met een laminaatsnijder geen last van hebt. Ook beschadig je de toplaag niet, wat wel met zagen kan gebeuren. Met een laminaatsnijder kun je alleen recht snijden, dus als jij gekke (ronde) hoekjes hebt in je huis kan je het beste naast je laminaatsnijder een decoupeerzaag gereed hebben.

Hoe werkt een laminaatsnijder?

Zoals het woord 't al zegt snijdt een laminaatsnijder door de vezelplaat. Door het snijden gaat het heel snel, netjes en stofvrij. Je legt de plank recht tegen de snijder aan en je haalt de hendel naar beneden. Zo gepiept! De meeste laminaatsnijders hebben daarnaast ook nog een steun om een hoek te snijden. Je kan ook planken door de lengte snijden, dan snij je hem in stukjes en schuif je de plank steeds iets verder.


Laminaatsnijder huren bij Peerby Go

Wat heb ik nodig om een laminaatvloer te leggen?

Een laminaatvloer leggen is een klus die je waarschijnlijk maar een paar keer in je leven doet (tenzij je al je vrienden helpt verhuizen). Dit zijn de basics die je nodig hebt:

  • Laminaat
  • Laminaatsnijder
  • Isolerende onderlaag
  • Stopblok (om de laminaatplaten tegen elkaar te krijgen)
  • Wiggen (zodat je laminaat niet te dicht tegen de muur ligt en het gaat kromtrekken)
  • Hamer (om tegen het stopblok te slaan - sla nooit tegen je laminaat)

Onderlaag leggen

De onderlaag heeft verschillende functies: het dempt het geluid en het houdt de warmte in huis beter vast. Knip met een schaar alles op juiste afmetingen en plak zonodig alles met tape aan elkaar. Dit hoeft niet per se - je gaat immer je laminaat erboven leggen - maar zo gaat het niet schuiven. Let er op dat de onderlaag niet tegen de muur omhoog kruipt!

Het leggen van je laminaatvloer

Laminaat met een kliksysteem kan je gemakkelijk aan elkaar klikken. Bekijk in deze video hoe je precies laminaat legt. Het lijkt ingewikkeld in het begin, maar na een tijdje heb je het laminaat leggen helemaal onder de knie.

Hoe werkt het?

Via Peerby plaats je een bestelling bij een huurwinkel in jouw omgeving. Zo heb je toegang tot alle professionele spullen in je buurt!

Meer informatie over Peerby Go

Peerby Go steden

Je kunt met Peerby Go in de volgende steden een laminaatsnijder huren: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort, Arnhem, Delft, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden en Nijmegen.

We breiden binnenkort uit naar andere steden!

Onze locatie

Peerby B.V.
Herengracht 182
1016BR Amsterdam
go@peerby.com

KVK: 53995643

Veelgestelde vragen

Meer weten? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Hulp nodig?

Mail ons op go@peerby.com