HUREN VAN JE BUREn

Ontdek het gemak van Peerby Go

Hoe werkt het

Bestel je item

Peerby weet welke buur het item beschikbaar heeft en haalt het op

Ontvang je item thuis

Peerby bezorgt het item supersnel en haalt het op na gebruik

Ervaar de voordelen

Gebruik spullen zonder ze te bezitten

Sluiten
Polaroid camera huren

Polaroid camera huren

Eerste dag:

€ 10,00

Elke extra dag: + € 3,00
1 dag = 24 uur
Details +

Met een Polaroid camera leg je bijzondere momenten vast. Huur hem gemakkelijk en snel van je buur. Geef onder 'extra informatie' aan of je fotovellen erbij wilt (€12,50 per 10 foto's)

Aangeboden door:

336
ArthurTom

Tijdelijk is het niet mogelijk om producten te huren op Peerby Go.

Je kan echter wel (een) polaroid camera lenen in de buurt via het leenplatform Peerby!

Leen het van je buren

Een polaroidcamera huren bij Peerby Go

Welk formaat polaroid heb ik nodig?

Er zijn verschillende polaroid camera's. De bekendste zijn de instax wide en de instax mini van het merk Fuji. Het verschil zit 'm in het formaat. De instax 210 wide is 86mm x 108mm en de instax 8 mini is 86mm x 54mm. De camera's van Fuji zijn robuust en hebben een ingebouwde flits, waardoor ze ideaal zijn voor feestjes buiten én binnen.

Polaroid fotopapier

In een polaroid gaat een casette met tien foto's. Het wisselen van de casette's gaat gemakkelijk door de kleurcodering. Zo gepiept! Je kan zelf casette's kopen of je regelt het gemakkelijk via Peerby Go. Zo heb je er geen omkijken meer naar, én heb je altijd het juiste formaat voor de polaroid camera. Vertelt wel even bij 'extra informatie' hoeveel foto's je erbij wilt.

Tips voor het maken van polaroid foto's

Tip 1: Stel de afstand in tussen jou in en je onderwerp.

Op de polaroid camera kan je instellen wat de afstand is tussen je onderwerp en jezelf. Hierdoor stel je scherp. Je kan kiezen tussen 0,9 meter - 3 meter en 3 meter - oneindig. Fotografeer dus niet te dichtbij!

Tip 2: Stel het diafragma in

Je kan ook het diafragma instellen. Op de instax mini is dit afgebeeld in icoontjes boven op de lens. Een zonnetje betekent dat er weinig licht wordt doorgelaten op de lens, en een wolkje dat er veel licht wordt door gelaten. Op de instax 210 kan je hem instellen op L (light), N (normal) of D (dark).

Tip 3: Gebruik binnen áltijd een flits

De polaroid camera laat het altijd een stukje donkerder zien dan het menselijk oog. Gebruik daarom binnen altijd een flits. Dan ben je er zeker van dat je foto niet te donker is!

Hoe werkt het?

Via Peerby plaats je een bestelling bij een huurwinkel in jouw omgeving. Zo heb je toegang tot alle professionele spullen in je buurt!

Meer informatie over Peerby Go

Peerby Go steden

Je kunt met Peerby Go in de volgende steden een polaroid camera huren: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort, Arnhem, Delft, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden en Nijmegen.

We breiden binnenkort uit naar andere steden!

Onze locatie

Peerby B.V.
Herengracht 182
1016BR Amsterdam
go@peerby.com

KVK: 53995643

Veelgestelde vragen

Meer weten? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Hulp nodig?

Mail ons op go@peerby.com