HUREN VAN JE BUREn

Ontdek het gemak van Peerby Go

Hoe werkt het

Bestel je item

Peerby weet welke buur het item beschikbaar heeft en haalt het op

Ontvang je item thuis

Peerby bezorgt het item supersnel en haalt het op na gebruik

Ervaar de voordelen

Gebruik spullen zonder ze te bezitten

Sluiten
Touw en blok huren

Touw en blok huren Amsterdam

Eerste dag:

€ 12,50

Elke extra dag: + € 3,75
1 dag = 24 uur
Details +

Bijna elk huis in Amsterdam heeft een haak je een touw en blok aan kunt bevestigen. Daarmee wordt verhuizen in Amsterdam een stuk eenvoudiger dan alles door het trappengat duwen! Huur gemakkelijk en snel een touw en blok, inclusief afhoudtouw en katrol, van je buur. Wordt thuisbezorgd en weer opgehaald!

Aangeboden door:

75
DannyAudrey

Tijdelijk is het niet mogelijk om producten te huren op Peerby Go.

Je kan echter wel (een) touw en blok lenen in de buurt via het leenplatform Peerby!

Leen het van je buren

Touw en blok huren in Amsterdam

Verhuizen met touw en blok in Amsterdam

In Amsterdam hebben de meeste huizen een hijsbalk met een haak. Zo kun je gemakkelijk met touw en blok je spullen naar boven hijsen. Op deze manier hoef je niet honderd keer de trap op en af, maar til je alles door je raam naar binnen! Via Peerby Go huur je gemakkelijk en snel een touw en blok van je buren.

Hoeveel mensen heb ik nodig?

Met drie sterke mensen kan je het touw en blok besturen. Er staat één persoon boven, in het huis waar alles heen moet, en twee mensen staan beneden. Eén persoon beneden takelt de spullen op, de persoon boven trekt mee en haalt de spullen binnen, en de derde persoon houdt de boel met een extra lijntje af zodat de spullen niet beschadigen of per ongeluk door een raam gaan. Voor extra zware vracht is het fijn om beneden nog een persoon te hebben die mee kan helpen met het hijsen.

Is mijn huis geschikt voor touw en blok?

Om te kijken of je in jouw huis kunt verhuizen met een touw & blok is het belangrijk om de hijsbalk te checken. Hijsbalken zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn ze er van hout, smeedijzer en van metaal. Als je een houten hijsbalk hebt is het goed om eerst na te gaan of er wel gehesen kan worden aan de balk. Zo voorkom je dat de balk breekt en dat je meubels op de grond vallen!

In drie stappen verhuizen met touw en blok

Stap 1: De haak ophangen

Om de haak op te hangen neem je het touw en blok mee naar de verdieping waar je bij de hijsbalk kunt. Haal voordat je de haak ophangt het touw door het katrol. Hang nu het katrol aan de haak. Je kan beginnen met verhuizen!

Stap 2: Je spullen klaar maken voor het takelen

Je kunt echt álles naar boven hijsen met een touw en blok. Het is handig als je een net hebt om verhuisdozen en kleine spullen in te doen. Geen net? Geen probleem, met een goede knoop of met spanbanden en een musketonhaak of karabine gaat het ook prima. Meubels kan je het beste met een touw of twee spanbanden (kruislings spannen) vastmaken. Tip: regel twee setjes, dan kan een iemand de inboedel klaar maken terwijl iemand anders aan het hijsen is.

Stap 3: De boel omhoog hijsen

Ga niet recht onder de haak staan! Zo kunnen er geen spullen per ongeluk op je hoofd vallen. Wanneer je iets omhoog hijst, moet je zwaarder zijn dan hetgeen je omhoog hijst. Zorg met zwaardere spullen dus dat je met z’n tweeën beneden bent. Ga je veel spullen verhuizen? Zorg voor paar werkhandschoenen. Dan heb je betere grip en minder blaren. Een ander persoon begeleidt de vracht met het afhoudtouw.

Dit moet er dus niet gebeuren!

Hoe werkt het?

Via Peerby plaats je een bestelling bij een huurwinkel in jouw omgeving. Zo heb je toegang tot alle professionele spullen in je buurt!

Meer informatie over Peerby Go

Peerby Go steden

Je kunt met Peerby Go in de volgende steden een touw en blok huren: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort, Arnhem, Delft, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden en Nijmegen.

We breiden binnenkort uit naar andere steden!

Onze locatie

Peerby B.V.
Herengracht 182
1016BR Amsterdam
go@peerby.com

KVK: 53995643

Veelgestelde vragen

Meer weten? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Hulp nodig?

Mail ons op go@peerby.com