Tips voor slim verhuren

Contact met je buur

Wil je zeker zijn van een vlekkeloze verhuur? Neem contact op met je buur en bespreek de bezorgtijden en eventuele andere details van de huur.

Let goed op je spullen

Wanneer je product bestaat uit meerdere onderdelen (bijvoorbeeld een accuboormachine), maak een lijstje en neem foto’s. Zorg ervoor dat alle onderdelen aanwezig zijn bij het brengen én halen. Jij weet als geen ander hoe je spullen werken. Neem daarom de tijd om je buur te voorzien van uitleg. Geef eventueel een handleiding mee als deze beschikbaar is.

Neem een foto van je product

Controleer je product goed vóór en na de verhuur. Neem een foto van je product bij het bezorgen en ophalen. Dit is belangrijk als je product beschadigd raakt en je gebruik wilt maken van de Peerby Garantie.

Voel je vrij om je buur te bellen voor extra tips

Wil je nog tips geven aan de huurder, of wil je de afspraken over bezorgen en ophalen wijzigen? Neem dan contact op met je buur, je vindt het telefoonnummer van de huurder in het verhuuroverzicht dat per mail verstuurd wordt.

Weet ons te vinden

Heb je een vraag over bijvoorbeeld de uitbetaling of over de Peerby Garantie? Neem dan contact op met ons, we zijn van maandag t/m zondag bereikbaar van 09:00 tot 17.30 op 0208932329.